Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pistolet do Famasa!

KazaulPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta.. przy famasie pistolet potrzebny tylko do dobijania, wiec jeden ztych dwoch podanych wyzej sie sprawdzi, jak nie masz lvl na elite to bierz veteran tez bedzie ok

Opublikowano

Do złamas lepiejwybrać broń na dalszy dystans ale jeśli chce pistolet i masz 13 lvl to mam dwie propozycje

1. Kup na 1 dzień m1911 i mp-443 i przetestuj inni wolą m1911 a inni mp i poczekaj na unlock tej broni w wersji veterna/elite i kup.

2. Wbij 14 lvl przetestuj rexa i jeśli on ci będzie lepiej pasował to kup go, a jak niemasz dodatków do złamasa to kup pakiet z m4 i wtedy dobre dodatki + rex za dobrą cene

b6b78815.png

Opublikowano

Do złamas lepiejwybrać broń na dalszy dystans ale jeśli chce pistolet i masz 13 lvl to mam dwie propozycje

1. Kup na 1 dzień m1911 i mp-443 i przetestuj inni wolą m1911 a inni mp i poczekaj na unlock tej broni w wersji veterna/elite i kup.

2. Wbij 14 lvl przetestuj rexa i jeśli on ci będzie lepiej pasował to kup go, a jak niemasz dodatków do złamasa to kup pakiet z m4 i wtedy dobre dodatki + rex za dobrą cene

Zwykły mp443 jest lepszy od m1911, a rexio jest za wolnym partnerem do famasa.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Rex dobry na CQ strzal w glowe z 10m i masz killa ale 6pestek i dosyc dlugie przeladowanie wyklucza go z gry (Nqbilem nim 500kili) . Polecam m1911. Szybkie palce i skill ,a w CQ wygrasz ze szturmem. :)

Btw.Mow ze masz dana bron bo ludzie ci pisza zebys ja kupil a ty ja masz..

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Szturmowiec- mp443 elite

Medyk- scattergun( ze względu na długi ads z rkmu)

Zwiadowca- 93r

Mechanik- tu do wyboru

Opublikowano

rexa nie wiedzialem ze nawet go mam bo nie widzialem(zorientowalem sie sprawdzajac co było w pakiecie z m4 który kiedyś kupiłem)

...

Opublikowano

Odpowiem po czasie- rex jest bdb. Nieraz reloaduje famasa i nagle gość wyskakuje. To szybko na rexa, jeden strzał i leży.

Opublikowano

Rex lub deagle. Polecam z szczególnością rexa ponieważ, można go wyciągnąć szybko w sytuacji zagrożenia. Przy deagle 50 jest tak , że musisz go naciągnąć zanim szczelisz lecz, zadaje większe obrażenia.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

rexa juz używam od 2 miesiecy! i wiem że kosa ! temat do zamknięcia!!

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...